Hoe we geld verdienen

Vince de Koning

Houd er rekening mee dat elk product wordt verkocht door een derde partij, die niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van het product. Alle rechten voorbehouden. Alle informatie wordt verzameld van de verkopers en is niet afkomstig van bronnen van derden. Wij nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade, verlies, letsel of schade, zelfs niet als dit wordt veroorzaakt door de inhoud van onze website. Als je een probleem hebt met je bestelling, ben je altijd vrij om contact met ons op te nemen voordat je negatieve feedback geeft. Op deze manier leren we van de situatie en kunnen we het beter maken.

Als u de producten van deze links wilt toevoegen, klikt u op de link met de tekst "Toevoegen aan winkelwagentje". Onze prijzen zijn altijd laag, maar u hoeft niet meer te betalen dan wat er wordt vermeld voor de items die u zoekt.

Affiliate links kunnen werken op bepaalde pagina's waar ze niet worden gebruikt als een link. We zullen er altijd voor zorgen dat onze link naar onze affiliate partners bovenaan de pagina staat, als een gemakkelijke manier voor onze gebruikers om te weten dat ze kunnen worden gecrediteerd voor het helpen van ons om hun brood te verdienen. Onze Affiliate programma is een manier om de kost te verdienen van onze site en houd het in leven. Op deze manier u geld verdienen, maar alleen wanneer onze links zichtbaar zijn voor jou. Je krijgt ook een beloning. Onze partners worden beloond met een deel van onze site-inkomsten. De aandelen zullen worden gebruikt om onze website te bouwen en ons in staat te stellen verder te bouwen. Dit betekent dat onze affiliate partners ons niet direct betalen. We zijn slechts een kleine onafhankelijke website met een grote droom: om mensen te laten weten dat het ok is om iets te kopen wat ze zien op onze site! Het is dus logisch om je te laten weten dat, ongeacht wat voor soort mes je kiest, we zullen blij zijn om de link te delen.