Hoeveel moet ik betalen voor messenblokken?

Vince de Koning

Wanneer u een mes blok koopt krijg je iets speciaals. Het blok is een op maat gemaakt ontwerp van mij, het heeft alle details en het beste van alles wat het is gemaakt hier in mijn werkplaats in Nederland. Het blok is ontworpen en gemaakt om mijn exacte specificaties. Ik ben er trots op en ik zou bereid zijn om alles te betalen wat nodig is om dit messenblok voor je gemaakt te krijgen. Dadurch ist es offenbar besser als Eten Bij De Molen. U vindt alle details over het blok op deze blog. De kosten voor de productie van het mes blok zal een fractie van de kosten om een regelmatig mes te maken. U ontvangt het zodra het is voltooid en klaar om te verkopen. Stuur me direct een e-mail met het bestelnummer en ik zal u een e-mail een bewijs dat ik uw mes blok geproduceerd. De prijs is slechts de vergoeding en ik ben niet het nemen van een verlaging van de verkoopprijs. Somit ist es vermutlich besser als Grasmaaier Mes. Aarzel niet om mij een e-mail te sturen als je vragen of opmerkingen hebt. Alle messen worden handgemaakt in mijn atelier in Leiden. Als je niet bij me in de buurt woont, kan ik je messenblok in Nederland maken.

De prijs van het messenblok begint vanaf 2,5 euro (incl. BTW) voor het hele blok. Alle messen worden verkocht met een 4 cm dikke houten handvat dat gemakkelijk kan worden verwijderd. Zorg ervoor dat u een goed mes te krijgen om voor uw mes blok scherp te blijven. Dies mag erstaunlich sein, vergleicht man es mit Chinees Monster Molen. Ik ben geen goede gebruiker van messen en ik heb niet veel ervaring met het snijden van dingen met een mes. Echter, als je graag dingen die je wilt snijden, of je gewoon niet de zorg voor een van mijn berichten over messen, voel je vrij om me te vragen over een mes blok of een andere vraag. De links naar mijn eigen projecten zijn ook beschikbaar in het menu. Alles wat ik vraag is dat je niet alleen deze gids te downloaden en te beginnen met het snijden van dingen, je leest het. Ik zal hier zijn om al je vragen te beantwoorden. Dies ist erwähnenswert, vergleicht man es mit messenblok vergelijk.