Over mij

Vince de Koning

Ik heb veel ervaring omdat ik in de loop der jaren verschillende messenblokken heb gebouwd. De meeste van mijn blok bouwt zijn in een soortgelijke stijl als mijn mes blok blog:

1. Een stevig blok met één gat om het mes in te zetten, waar al het gewicht op het blad wordt geplaatst. 2. Een solide blok dat een aantal openingen heeft om het gemakkelijker te maken om een kant uit te bouwen. 3. Een blok aan een open einde. Ik gebruik een ovaal blok dat een gat heeft voor mijn duim. 4. Dezelfde stijl blok, maar met 2 extra slots op het einde, om het einde van het blok een beetje langer voor de snijkant. 5. Een messenblok met een holle rand. Dit is een nieuwe vorm die erg populair is en ik ga je laten zien hoe je het gebruiken voor het snijden. 6. Een eenvoudig messenblok dat meer lijkt op een kleine zakdoek. Je leert ook wat nieuwe trucs.

Op sociale media vind je me op Instagram. Mijn belangrijkste interesse in messen komt van het maken van mooie messen en het werken met andere ambachtslieden en ontwerpers. Mijn blog biedt ook een gratis collectie van mijn mes projecten. Ik hoop dat je iets vindt wat je leuk vindt en dat je iets toevoegen aan mijn collectie.

Net als dit bericht? Meld je aan om nieuwe berichten per e-mail te ontvangen of volg me op Facebook, Twitter, Google of Pinterest. Of volg me en word een fan. Als je een geweldig idee hebt voor een blogpost, post, galerij of andere vorm van inhoud, wees dan niet verlegen. U contact met mij opnemen op mijn blog of via mijn Facebook-pagina. Of je gewoon posten op Facebook. Bedankt! En nu, laten we beginnen. 1. Ik heb wat messenblokken nodig. Dit is niet het echte werk, ik heb een aantal goedkope. Ik kan altijd wat meer gebruiken, maar dat is niet mijn belangrijkste motivatie voor dit project. 2. Hier is mijn eerste poging tot een mes blok.

Mijn Ebook, dat "Knife Blocks" heet, verschijnt op 27 maart 2017 op het internet. En het is het eerste mes blok boek met een geheel nieuwe aanpak voor elk mes. Ik kan dit zeggen: dit boek is niet alleen voor mes gebruikers. Ik weet zeker dat er veel mes gebruikers die dit boek liefde ook. En dit boek zal ook geweldig zijn voor andere gebruikers. Maar het zal veel beter dan alle andere mes boeken die zijn gemaakt tot nu toe. Het boek bevat alle informatie die je ooit nodig hebt voor een mes, hoe klein of hoe groot. Ik zal u ook voorzien van een aantal gratis tips en trucs en zal ook een gedetailleerde wandeling door van hoe je een blok en ook een aantal video's laten zien hoe je dit te doen. Ik hoop dat je dit boek te lezen, en misschien zelfs kopen. En ik wens u een zeer gelukkig mes dag!

Ik weet zeker dat het volgende is een klein, maar belangrijk deel van wat dit boek zal bevatten, maar vergeet niet om het boek te lezen in zijn geheel voor het kopen van het.

In 2012 werd ik geïnterviewd door de BBC's Panorama. In het programma vroeg ik hen hoe ze in de toekomst willen dat messenblokken eruit zien. Een van de items op de lijst was het Léger 3D messenblok.

Vandaag de dag zijn er een aantal versies van het 3D-blok. Dit bericht gaat over de laatste - de Léger LN 3D mes blok. Ik ga het gebruiken om het ontwerp en het testen proces aan te tonen. Dus, wat is de LN? In zijn eenvoudigste vorm, de LN is een 3D-mes blok dat is ontworpen om te passen over en rond een typisch, modern mes. Op de foto hieronder ziet u het prototype en de eerste LN prototypes. Er waren ook versies die een grotere diameter blok gebruikt - en deze waren nog steeds in productie op het moment van dit bericht. De LN heeft vele voordelen ten opzichte van bestaande mes blok ontwerpen in dat ze lichtgewicht, duurzaam, kan gemakkelijk worden gewijzigd, en kan gemakkelijk worden herwerkt voor aangepaste doeleinden.

Mijn visie

Mijn passie is messen, ik geniet van het lezen van artikelen en het delen van mijn gedachten. Ik hoop dat u zult genieten van het artikel op de eerste en laatste pagina's over de Boker Block.

Het spijt me dat ik het je moet laten weten over dit blok. Er zijn zeer weinig blokbedrijven die een blok van de grootte Boker kunnen produceren. We houden je op de hoogte van wat we in de toekomst met het Boker Blok doen. Vanaf nu hebben we niet in staat geweest om het blok te verkrijgen. We zijn er nog mee bezig! Zoals u zien, hebben we twee opties om door te gaan met het maken van de Boker Block. 1) We kunnen doorgaan met het maken van deze blokken en bestel ze zoals gebruikelijk met een lichte verandering in de kleuren en de grootte van het blok. 2) We kunnen de productie onmiddellijk stoppen en de blokken voor u hervervaardigen.