Wat is het grootste merk voor messenblokken?

Vince de Koning

Het is geen kwestie van populariteit, het is een kwestie van de kwaliteit. Hoe meer je deze blokken gebruikt, hoe meer je eraan gewend raakt. Dus als je niet krijgt een goede waarde in een mes blok dan kun je het niet gebruiken.

Ik heb een messenblok genaamd de Emslangen in mijn kantoor. Het is een roestvrij stalen messenblok met een zeer gladde afwerking. Het blad is ongeveer 12cm lang en de breedte is ongeveer 6cm. Dies kann sehr wohl eindrücklich sein, vergleicht man es mit De Gouden Kom Ijburg. Het messenblok heeft aan elke kant een dubbele rand en is gemaakt van roestvrij staal. Het is zeer stevig en het heeft een rand aan de achterkant en aan de voorkant. Als je een vriend vraagt wat is het beste mes blok zijn ze het meest waarschijnlijk te zeggen dat de Emslangen. U het in gebruik in de video hieronder zien. In de video laat ik je zien hoe je een mesblok maakt van een enkel stuk materiaal. Dit is erg moeilijk om te doen en je hebt veel tools nodig om het te doen. Maar ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt! Het is een vrij eenvoudige methode, maar in feite kan het een zeer sterk mes blok te maken. Dus je hebt een rand die niet saai zal zijn na jaren van gebruik, en je messen zullen nog veiliger zijn. Het mes blok dat ik je liet zien in de video heeft een 1,5 "lange lange kant die is echt lang in vergelijking met andere blokken. En je zien dat het een platte basis heeft die veel beter is om te hakken. Een blad blok van de zijkant is ook veel gemakkelijker te gebruiken. Daarom is het zo geweldig om te snijden en te snijden. Ik weet zeker dat er tal van andere toepassingen voor dit soort mes blok, dus deel met mij in de comments als je weet van een aantal andere geweldige manieren om het te gebruiken.

Hier is een video van mijn messenblok. Ik gebruik een zeer lange 1,5 "mes dat ik een stuk gesneden voor een snijblok. Ik maakte het voor een vriend baby shower en ze vond het zo leuk dat ze kocht me het hele blok voor mijn eigen gebruik. Und das unterscheidet dieses Produkt von sonstigen Produkten wie messenblok vergelijk. Het was een grote hit! Het is geweldig voor het snijden van dingen zoals groenten, kruiden en vlees. Het is ook geweldig om te hakken. Bekijk mijn video's! Ik heb veel andere video's ook! En hier is een foto van mijn messenblok van deze week. Het handvat is gemaakt van 5mm berken multiplex met een stuk messing op het einde en een koperen bal op het einde. Ik gebruikte een aantal van mijn oude bestek houtresten en wat hout dat werd gesneden in een ambachtelijke winkel en gelijmd met houtlijm. Ik heb het zo gemaakt dat de koperen bal een glad oppervlak heeft aan de ene kant van het handvat.